vergaderlocatie

uw bedrijfsactiviteit op een

bijzondere en unieke 

locatie.

Zichtbaar tevreden en al ruim 170 jaar lang staat tussen de bomen, gelegen op het erf,  de schöppe van boerderij de Oude Linde. Beide markante gebouwen met een al even aansprekend interieur.

Tegenwoordig kan iedereen genieten van deze locatie en haar omgeving. De boerderij en de Schöppe zijn jaren geleden gerenoveerd en is exclusief af te huren voor een vergadering, training, teambuilding of andere zakelijke bijeenkomst. Bijzonder is dat tijdens de renovatie de oorspronkelijke stijl bewaard is gebleven.


Teambuildingsactiviteiten op en rondom de boerderij, bijv. een kookworkshop.

Onze moderne keuken op het vroegere deel, die van alle gemakken voorzien is, ademt een sfeer van huiselijkheid en nostalgie uit. In deze ruimte is plaats voor 10-14 personen (in overleg ook meer personen mogelijk) om heerlijk samen te koken, maar ook voldoende ruimte om gezellig met elkaar te tafelen onder het genot van een goed glas wijn bij de haard. Op zwoele zomerdagen eten wij buiten op het erf onder de oude eiken- en lindebomen bij een knapperend houtvuur.

Verfrissende vergaderbreaks,

Voor een verfrissende break tijdens je meeting loop je vanaf het erf zo de Achterhoekse natuur in. De boerderij is prachtig gelegen in een groene omgeving, met veel wandel- en fietsroutes door het Achterhoekse coulisselandschap. Fietsen of een mooie wandeltocht zijn een perfecte meetingsonderbreker.

Uiteindelijk is een zakelijke bijeenkomst het plezierigst in een inspirerende en besloten omgeving die tevens anonimiteit biedt.


Faciliteiten en catering met (h)eerlijke producten,
De locatie is uitgerust met gratis wifi en diverse presentatiemiddelen. (H)eerlijke catering wordt verzorgd door de uitstekende keuken waar uitsluitend wordt gewerkt met dagverse ingrediënten en tal van streekproducten.

Staat uw speciale wens er niet bij? Twijfel niet, neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee.


Vergaderen, Lezingen, presentaties, ontvangst, Bedrijfsuitjes,
Teambuilding, Training, evenementen
Meetings, ontvangstlocatie voor uw Relatie, Workshops,

onder het genot van een heerlijke luch of dinner uit eigen keuken. Onze gerechten worden samengesteld met dagverse, duurzame ingrediënten, waar mogelijk van lokale leveranciers.


Komt u met de auto? Voor route en parkeer informatie zie onder menu contact,  Route en Parkeren

Tot ziens op de boerderij.


Eerder bij ons te gast: