Trouwlocatie

De unieke plek voor een onvergetelijk huwelijk in een

sfeervolle ambiance.

In de Achterhoek tussen het dorp Aalten en het boekenstadje Bredevoort, ligt verscholen in het groen, Boerderij de Oude Linde.

Een prachtige romantische trouwlocatie in een landelijke omgeving. De unieke plek voor onvergetelijke bruiloft in een sfeervolle ambiance voor kleine en middelgrote gezelschappen. Bijzonder toch?

Tegenwoordig is het ook mogelijk te trouwen op locatie. Je mag in Nederland in iedere gemeente trouwen, als je maar in je eigen gemeente in ondertrouw gaat, de gemeente waar één van de partners woont. Dus waarom niet op zoek naar een heel persoonlijke plek waar je in alle rust je unieke moment kunt beleven? Jullie trouwceremonie, in alle rust op jullie tijdstip en naar jullie wensen, zodat het perfect past in jullie trouwplannen.


Bent u van plan om een

huwelijk,trouwen, huwelijksband, echtverbintenis, echttrouwerij, huwelijksinzegening, trouw, trouwplechtigheid, matrimonium of  verbintenis te plannen?

Wij dragen er graag aan bij.


U bent van harte welkom! Wij maken u graag deelgenoot van alle genot die de boerderij te bieden heeft.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.


Boerderij de Oude Linde Contact Boerderij de Oude Linde Contact
In de Achterhoek tussen het dorp Aalten en het boekenstadje Bredevoort, ligt verscholen in het groen, Boerderij de Oude Linde. Een prachtige romantische trouwlocatie in een landelijke omgeving. De unieke plek voor onvergetelijke bruiloft in een sfeervolle ambiance voor kleine en middelgrote gezelschappen. Bijzonder toch? In de Achterhoek tussen het dorp Aalten en het boekenstadje Bredevoort, ligt verscholen in het groen, Boerderij de Oude Linde. Een prachtige romantische trouwlocatie in een landelijke omgeving. De unieke plek voor onvergetelijke bruiloft in een sfeervolle ambiance voor kleine en middelgrote gezelschappen. Bijzonder toch?
Ja woord op de boerderij bij boerderij de oude linde in Aalten Achterhoek Ja woord op de boerderij bij boerderij de oude linde in Aalten Achterhoek
Boerderij-de -Oude-Linde-Kookstudio-Feesten-en-partijen-trouwlocatie-vergaderlocatie-BenB-Aalten-Achterhoek-Gelderland.jpg Boerderij-de -Oude-Linde-Kookstudio-Feesten-en-partijen-trouwlocatie-vergaderlocatie-BenB-Aalten-Achterhoek-Gelderland.jpg
Trouwen bij boerderij de oude linde in Aalten Trouwen bij boerderij de oude linde in Aalten
Trouwlocatie Aalten Achterhoek Gelderland Trouwlocatie Aalten Achterhoek Gelderland
Boerderij-de -Oude-Linde-Kookstudio-Feesten-en-partijen-trouwlocatie-vergaderlocatie-BenB-Aalten-Achterhoek-Gelderland.jpg Boerderij-de -Oude-Linde-Kookstudio-Feesten-en-partijen-trouwlocatie-vergaderlocatie-BenB-Aalten-Achterhoek-Gelderland.jpg
Boerdeij de oude Linde, reünie, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeestje, verenigingsuitje, vrienden en/of vriendinnendag, familiedag, koperen, zilveren of gouden bruiloft, huwelijk Boerdeij de oude Linde, reünie, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeestje, verenigingsuitje, vrienden en/of vriendinnendag, familiedag, koperen, zilveren of gouden bruiloft, huwelijk
Team van Boerderij de Oude Linde. Donald van Velzen, Jan Willem en Anna Pilger: Drie enthousiaste mensen die hun krachten hebben gebundeld om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Team van Boerderij de Oude Linde. Donald van Velzen, Jan Willem en Anna Pilger: Drie enthousiaste mensen die hun krachten hebben gebundeld om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.