Welkom!Wie zijn wij,

Donald van Velzen, Jan Willem en Anna Pilger.
Drie enthousiaste mensen die hun krachten hebben gebundeld
om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

In de Achterhoek tussen het dorp Aalten en het boekenstadje Bredevoort, ligt verscholen in het groen, Boerderij de Oude Linde.

Dat de boerderij vernoemd is naar de lindeboom is niet verwonderlijk. Van oudsher is de linde onlosmakelijk met het boerenleven verbonden. De aardigheid is dat in vele volksoverleveringen deze boom als symbool van liefde, vruchtbaarheid en bescherming wordt gezien. Huwelijken werden gesloten onder de linde en haar geest zou zowel het huis, de bron en de kerk bescherming bieden. Ook zou zij ons behoeden voor heksen en kwade geesten.

Een goede gedachte is dat onze oude lindeboom, generaties lang haar dienstbaarheid heeft bewezen. Het is dan ook heerlijk toeven op deze unieke plek, waarbij het “landleven gevoel” optimaal tot uiting komt. Het geheel ademt de sfeer van harmonie en gezelligheid uit. Eigenlijk was het direct al duidelijk, deze prachtige ambiance willen wij met anderen delen.

Toen wij hier in 2003 kwamen wonen, was een grootscheepse renovatie eerste prioriteit. Met toewijding en liefde voor het erfgoed hebben wij de boerderij in oude glorie weten te herstellen. Bedachtzaam zijn wij omgesprongen met authentieke details. Het verleden moet zichtbaar blijven.


Wie zijn wij: Donald van Velzen, Anna  en Jan Willem Pilger, drie enthousiaste mensen die hun krachten hebben gebundeld om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Wie weet mogen wij u in de toekomst begroeten op de boerderij.